Spring til indhold

På grund af den nuværende situation med flere store raids over hele verden mod IPTV-forhandlere, kan vi ikke linke til nogen forhandler! Du kan læse mere HER og HER om de seneste razziaer, så du forstår sandsynligvis, hvorfor du skal få en VPN NU! For at købe det abonnement, som vi synes er bedst, skal du bare gå til AliExpress og søge på IPTV!

Surf sikkert på internettet, når du bruger iptv

Så sent som for en uge siden var der en massiv razzia i flere lande mod spillere, der distribuerede IPTV-tjenester. Blandt andet blev der beslaglagt servere, der indeholdt næsten 50 millioner brugeres kontooplysninger. Så der er gode grunde til at sikre, at hvad du laver på internettet ikke kan spores.

Vi blev kontaktet af avisen

Vi hos IPTVis blev kontaktet af en større avis, der spekulerede på, om vi kunne forestille os at oprette et interview, og da vi ikke selv sælger nogen IPTV-tjenester, blev vi enige om at tale med en journalist derfra via Tele. Vi fandt ud af, at det Danske politi i øjeblikket gennemfører en omfattende efterforskning, hvor et stort antal IPTV-tjenester og forhandlere er i en dårlig situation.

Hvad koster det dig at surfe anonymt og bruge iptv sikkert?

Med den kanalpakke, som vi anser for at være den bedste i test, koster den kun omkring $ 18 pr. År. Hvis du så også vil være i stand til at bruge den uden at blive fanget og risikere millioner i sanktioner, skal du også købe en VPN-tjeneste for omkring $ 30 om året. I alt koster det omkring $ 50 at bruge iptv-kanaler

Razzia

Når det er sagt, siger vi ikke, at du ikke kan bruge en IPTV-tjeneste eller ej, men vi vil give dig en stærk anbefaling om at tage forholdsregler i sådanne tilfælde. Det mindste du kan gøre, der giver dig mulighed for at surfe sikkert og anonymt, er at skaffe dig en VPN.

1. BRUG EN VPN

Vi har forkyndt brugen af VPN’er i lang tid nu, og vi opfordrer alle, der bruger IPTV-tjenesten til straks at investere i en VPN-tjeneste. Dette sikrer, at al din trafik først går via en server i udlandet, hvor du får en ny IP-adresse. Det betyder, at det ikke er muligt at se, hvem der gjorde hvad.

I dag, efter alle de seneste razziaer, anbefaler alle IPTV-udbydere, at du bruger en VPN, og de har indbyggede funktioner til det i den software, du får.

Det eneste negative ved at bruge en VPN er, at du skal have en stabil VPN-udbyder, så du ikke bliver for langsom og træg internet. I Sverige er der desværre kun få stykker, der holder mål for dig for at undgå forsinkelser i udsendelsen. Vi har skrevet en artikel, der viser den bedste vpn-tjeneste, du kan købe lige nu.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria