Spring til indhold
AliExpress-IPTV

Et IPTV-abonnement koster omkring $ 15 – $ 18 for en 12-måneders pakke. I dette får du alle sportsgrene og filmkanaler. Du får også alle de sædvanlige kanaler, der ikke tæller som premiumkanaler.

Desværre kan vi ikke længere linke til dem, da myndighederne har haft os. Men alt hvad du skal gøre er at gå til AliExpress.com og derefter søge på IPTV.

Nogle gange kan du søge lidt og søge på udtryk som “HD TV“, “IPTV subscription” “m3u” eller “world tv“. De prøver at skjule, men der er masser af sælgere på AliExpress. En anden måde er først at gå ind i IPTV-bokse, for så vises der normalt rene abonnementer.

NordVPN koster dig omkring $ 3 om måneden, hvis du køber et 1-2 års abonnement fra dem. Dette er noget, vi synes, alle skal investere i, da myndighederne jager IPTV-brugere og forhandlere med en blæselampe lige nu. Dette er billige penge for at undgå at risikere bøder på mange millioner på grund af sanktioner mod tv-virksomheder.

Du er velkommen til at læse vores artikel om sikkerhed, så vil du bedre forstå, hvorfor vi så stærkt anbefaler, at du får en VPN. Mere info om tjenesten kan findes på VPN-selskabets egen hjemmeside.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria