Spring til indhold

Bedste VPN-tjeneste

Her er den bedste VPN-tjeneste 2020, som du på dansk kan købe for at være anonym, når du bruger IPTV-tjenester.

VPN

Hvad er en VPN?

VPN står for "virtuelt privat netværk" og er en tjeneste, du bruger til at skjule din identitet på internettet. Ideen med VPN-tjenester er, at du skal gå gennem en VPN-tunnel, der er en VPN-server, og når dette sker, er alle dine ind- og uddata krypteret. Dette giver dig mulighed for at være anonym, og ingen kan se hverken din IP-adresse eller andre spor af, hvad du har gjort med dit internet.

Sådan fungerer en VPN-tjeneste!

En VPN-tjeneste er meget enkel i den faktiske udførelse, alt hvad du gør er, at du opretter forbindelse til en VPN-klient, der krypterer alle dine data. Dette gøres ved at downloade deres VPN-app og derefter vælge, hvilken server du vil oprette forbindelse til i deres VPN-netværk. Når dette er gjort, vil al trafik fra din enhed gå gennem en VPN-tunnel, og du er nu sikker.

Danmarks bedste VPN

NordVPN er uden tvivl den bedste VPN-tjeneste lige nu, selvom nummer 2 i vores bedste test af VPN-tjenester også fungerer godt. Den store forskel er prisen, hvor Nord VPN koster omkring halvdelen af, hvad vores nr. 2 gør. NordVPN er også verdens største VPN-netværk, og det har over 5.600 VPN-servere i sit netværk. Dette har gjort dem til det åbenlyse valg for alle, der i det mindste skal have det til IPTV. Der er få tjenester, der simpelthen kan kryptere HD-streaming, uden at det bliver hacket i live-streaming. Så dette er det oplagte valg lige nu!

# 2 Bedste VPN-tjeneste

Vi tror, at den anden gode service er ExpressVPN, som meget vel kunne have været den bedste VPN-tjeneste i 2020, hvis det ikke var for prisen. ExpressVPN og NordVPN er VPN-konger. Det er også kun disse to, der holder, hvis du vil køre livestreams med IPTV-tjenester, hvis det ikke vil hackes. Du har simpelthen brug for den hurtigste service, mens det skal være den sikreste, når vi har at gøre med IPTV. Så er det disse to, det handler om.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria