Spring til indhold

VORES BEDSTE I TEST AF DEN BEDSTE IPTV-SERVICE

Nedenfor har du den bedste IPTV-tjeneste 2020 og den bedste VPN-tjeneste lige nu til dit abonnement. Vi har set på, hvilket kanaltilbud du får i abonnementet, og hvor sikker og hurtig VPN-tjenesten er. Hvis du vil se mere detaljeret om, hvilke tv-kanaler der er inkluderet, finder du alle kanaler her. Vi synes også, at du skal læse lidt om sikkerhed, og hvad en VPN gør for dig, før du køber et abonnement. Alle priser kan findes på varesidens priser.

AliExpress-IPTV

AliExpress er verdens næststørste markedsplads efter Amazon, men de ejes af kinesere. Dette giver dig mulighed for at finde næsten alt på deres platform, og en af disse ting er IPTV-abonnementer.

Desværre kan vi ikke længere linke til dem, da myndighederne har haft os. Men alt hvad du skal gøre er at gå til AliExpress.com og derefter søge på IPTV.

Nogle gange kan du søge lidt og søge på udtryk som “HD TV“, “IPTV Subscription” “m3u” eller “world tv“. De prøver at skjule, men der er masser af sælgere på AliExpress. Et 12-måneders abonnement koster omkring $ 15 – $ 20.

NordVPN er verdens største VPN-tjeneste og har flest servere af alle VPN-tjenester. Dette har længe været det oplagte valg for alle, der ønsker at bruge det til IPTV-kanaler. Dette skyldes, at kun få VPN-tjenester på markedet er i stand til at kryptere al den mængde data, som en live stream kræver uden at begynde at hacke.

De få andre tjenester, der kan gøre det, er hovedsageligt for virksomheder eller ExpressVPN, da de også er gode, men dobbelt så dyre. Så vores anbefaling er bestemt NordVPN, som kun koster dig omkring $ 30 dollars om året. Du kan finde mere info om tjenesten på VPN-selskabets hjemmeside.

EnglishDanishSwitzerlandCroatiaBelgiumEstoniaIrelandBrazilNorwayFinlandCzechGreekCyprusPolandDutchFrenchSwedishSaudi ArabiaPortugalTurkeyAustria